Velg en side
Nominer din kandidat til Jusstudentenes menneskerettighetspris 2018! Menneskerettighetsprisen deles ut i regi av Amnesty Jus Oslo og JSU og vil bli utdelt under Menneskerettighetsuka. Formålet med prisen er å hedre en person/organisasjon som enten har gjort en innsats for å fremme menneskerettigheter for studenter eller som har fremmet studenters engasjement for menneskerettighetene. Tidligere prisvinnere : 2017: Barnas jurist 2016: Pamir Ehsas 2015: MR bloggen, http://mrbloggen.com 2014: Advokatforeningens aksjons- og prosedyregruppe 2013: Jon Wessel-Aas 2012: Cecilia Dinardi 2011: Juss-Buss 2010: Utdanningshjelpen Kjenner du noen som fortjener en pris for sitt arbeid med menneskerettigheter? Send oss en epost med begrunnelse for hvorfor akkurat denne personen, gruppe av personer eller organisasjoner bør få prisen. Nominasjoner sendes til : prisen@menneskerettighetsuka.no innen 01.februar 2018.

Husk også å følg oss på Facebook og Instagram for oppdateringer angående uka 2018:

– Facebook: Menneskerettighetsuka – Instagram: Menneskerettighetsuka